,

Rosentræ olie

40,00 kr.260,00 kr.

Rosentræets ånd er en ånd af styrke og sårbarhed, der signalerer en tid med indre konflikt. Navnet rosentræ er inspireret af den søde rosenrøde duft og den dybe røde farve, som taler til vores hjerte.

Brasiliansk rosentræ, Dalbergia nigra, er et stort stedsegrønt træ, som nu betragtes som en sårbar art. Træet varierer i farve fra næsten sort til murstensrød. Lyden af palisander resonerer med en vedvarende, lys metallisk ring, når man banker på det. Sammen med træets skønhed har det i århundreder været populært blandt instrumentmagere. Brasiliansk palisander var eftertragtet til fremstilling af lutter og strengeinstrumenter i senrenæssancen og barokken.

Magiske virkninger

Rosentræ øger din gudommelige forbindelse og blokkere uønskede energier og krafter i ceremonier

Dette træs energi er primært feminin og fokuseret på spirituel, intuitiv sundhed og skønhed.

Rosentræ er moderligt, spirituelt og nærende. Det fremmer intuitiv tænkning og følelse og er derfor fremragende til spådom og spådomskunst.

Rosentræ er et healende træ og kan bruges i alle healingsritualer, men er især effektivt til spirituel healing.

Når det handler om skønhed, kan rosentræ være meget effektivt. Hvis man bærer det som en amulet, vil det fremhæve kvindelig skønhed og ynde.

Traditionel brug

Rosentræ en af de mest alsidige æteriske olier, fordi den bruges til mange forskellige hudsygdomme, men også til at slappe af i sindet, rydde op i tankerne og mindske angst.

Duft profil

Rosentræ har en udsøgt, rosenrød, sød, let blomsteragtig, træagtig aroma

Top til mellem note

Hudpleje

Rosentræolie er skånsom nok til alle hudtyper, også fedtet, følsom og moden hud.

Rosentræ hjælper med at håndtere mindre smerter og betændelse, reducere forekomsten af uønskede bakterie-, virus- og svampeproblemer og lindre uønskede muskelspasmer. Det menes, at den også kan hjælpe med at styrke et svækket immunsystem.

Inden for naturlig parfume bruges Rosentræ som basisnote, fordi den fordamper langsomt og dermed bliver i atmosfæren i lang tid, hvilket gør den meget anvendelig til udvikling af dufte.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Dampdestilleret

Dele af planten brugt
Træ

Oprindelse
Brasilien

Latinske navne
Aniba rosodora Ducke

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 4 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Linalool
Benzyl alcohol
Limonene
Geraniol

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8015-77-8 ; 83863-32-5
FEMA Number: 2156
EINECS Number: 281-093-7
INCI Name: Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top