,

Ristet kaffebønne olie økologisk

40,00 kr.610,00 kr.

Økologisk kaffebønneolie fremstilles ved koldpresning af de ristede bønner (frø) fra Coffea arabia-planten og har en rig, ristet/brygget kaffeduft.

Kaffeplanter er hjemmehørende i de tropiske regioner i Sydamerika, Asien og Afrika. Planten er en lille busk, der typisk bliver 3-4 meter høj.

Kaffebønneolie blev brugt som skønhedsbehandling i århundreder af kvinder i Brasilien og bliver stadig mere populær i den kosmetiske industri for at hjælpe med at stoppe de synlige tegn på aldring.

Magiske virkninger

Kaffe symboliserer åndelig vækst, opvågning og oplysning. Den inspirerer os til at skubbe os selv ud af vores komfortzoner og frygtløst omfavne nye udfordringer.

At drikke kaffe kan også bruges som et spirituelt værktøj til at fremskynde vækst og komme i kontakt med det guddommelige.

Kaffe kan bruges til fjernelse af blokkeringer, mareridt og begrænsninger.

Kaffe kan hjælpe med manifestation og kreativitet.

Traditionel brug

Kaffebønneolie blev brugt som skønhedsbehandling i århundreder af kvinder i Brasilien og bliver stadig mere populær i den kosmetiske industri for at hjælpe med at stoppe de synlige tegn på aldring.

Med den voksende popularitet af kaffeingredienser i nutidens aktive, ungdomsorienterede kosmetiske formuleringer, finder kaffeolie bred accept i en række produktanvendelser. Den tilfører aromatiske egenskaber til cremer, lotions og sæbe, og den anbefales også bredt til brug i kosmetik, toiletartikler, sæbe, massageolier og -balsam, hårpleje og solplejepræparater.

Duft profil

Rig, ristet/brygget kaffe duft

Hudpleje

Talrige videnskabelige undersøgelser viser, at ristet kaffebønneolie har regenererende egenskaber, der forbedrer udseendet af fine linjer, fasthed, rødme og struktur.

Kaffe har samme PH-værdi som menneskehud. Alene denne fordel er med til at opretholde en sund balance ved at bevare det rette fugtniveau og forebygge akneudbrud. I de senere år er kaffe primært blevet brugt som ingrediens i avancerede anti-aging-formuleringer. Ristet kaffebønneolie fremmer kollagensyntesen og stimulerer hudens hygroskopiske egenskaber.

Kaffeolie er rig på flerumættet linolsyre, polyfenoler og diterpenestere - effektiv til solpleje, aldringsbehandlinger, sårheling og anti-cellulite-formuleringer. Kaffebønneolie er kendt som antiinflammatorisk, hudblødgørende og har fremragende fugtighedsbevarende egenskaber. Derudover indeholder ristet kaffeolie enzymer, der stimulerer afgiftning og hjælper med at rense, hvilket gør den ideel til behandling af hud med tendens til akne eller problematisk hud.

Information


Økologisk
100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Koldpresset

Dele af planten brugt
Ristet frø

Oprindelse
Brasilien

Latinske navne
Coffea arabica

Sikkerhed

Aldrig indtag æteriske olier internt

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder ingen af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8001-67-0 ; 84650-00-0
EINECS Number: 283-481-1
INCI Name: Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

FEDTSYREPROFIL

FEDTSYRE
SPECIFIKATIONER (%)
Palmitinsyre C16:0
30.00 - 36.00
Stearinsyre C18:0
7.50 - 9.50
Oliesyre C18:1 (n-9)
7.50 - 10.50
Linolsyre C18:2 (n-6)
40.00 - 46.00
Alfa-linolensyre C18:3 (n-3)
Maksimum 2.00
Arachidinsyre C20:0
2.00 - 4.00
Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top