,

Pink lotus absolut olie

95,00 kr.1.330,00 kr.

Pink Lotus Absolute, der i mange kulturer betragtes som en virkelig hellig blomst, inviterer en ind i en dyb tilstand af erindring om det guddommelige i alt.

I det gamle Egypten blev lyserød lotus betragtet som et symbol på solen og skabelsen. Man mente, at den havde regenererende kræfter, og den er afbildet i hieroglyffer og kunst fra Øvre Egypten.

Denne lotusart blev introduceret til Egypten fra Persien og kan nu findes dyrket i Indien, Sri Lanka, Indonesien og andre dele af verden i tropiske bassiner.

Magiske virkninger

Pink Lotus er kendt for at vække spirituelle indsigter og styrke intuitionen.

Den hjælper med at opløse stagneret eller fastlåst energi, svaghed og apati.

Lotus blomsten skaber en form for gnist og inspirere os til handling.

Den vækker dele af vores guddommelige og hellige aspekter til live og afslører vores egen indre visdom og uddyber vores forståelse af hvordan livet hænger sammen.

Pink Lotus er fremragende til at åbne op til barmhjertighed og blidhed i os selv samt andre.

Den er i særdeleshed forbundet med renhed, oplysning, selvtransformation og selvkærlighed

Traditionel brug

Selvom den ligner Hvid Lotus Absolute, er denne absolut blødere, lidt sødere og lidt mere raffineret. I de asiatiske religioner og kulturer, især i buddhismen og hinduismen, er lotusblomsten indbegrebet af perfektion.

Denne guddommelige, storslåede blomst dukker op fra den beskidte og urene bund af en dam med værdig ynde og sindsro og forbliver uberørt og uplettet af det snavs og mudder, der omgiver den i dammen.

Duft profil

Den har en raffineret honningsød, tæt blomster- og jordagtig aroma med en krydret, gennemtrængende grøn jordagtig topnote, fyldige modne tropiske frugter og kumarinlignende undertoner og en generel vedholdende dyb jordagtig fylde i tørringen.

Mellem note

Hudpleje

Vores fantastiske Pink Lotus Absolute kan tilføje uovertruffen dybde og magi til fine naturlige parfumer og salveolier. Selv når den er stærkt fortyndet, bevarer denne rødbrune, tyktflydende absolut af lyserød lotus sin duft.

Den luksuriøse absoluts fremragende plejende egenskaber gør den ideel til massageolier, lotions, luksussæber, luftfriskere, aromaterapiprodukter og badeolier. Pink Lotus er en fantastisk olie til støtte for huden og bruges ofte til at rense og lindre bakterielle eller virale hudproblemer som bylder og herpes.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Indien

Latinske navne
Nelumbo nucifera

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder ingen af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Referencer & dokumenter

CAS Number: 85085-51-4
EINECS Number: 285-379-2


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top