,

Narcissus absolut olie

65,00 kr.910,00 kr.

Narcissus Absolute, i daglig tale også kaldet Narcissus Essential Oil, er udvundet af de smukke hvide blomster fra Narcissus poeticus, som forbindes med den græske legende om Narcissus. Den udsøgte aroma af denne absolutte fremkalder skovgrønne scener med dybe træagtige blomsterblade.

Ordet Narcissus er afledt af det græske ord narkeo, som betyder “narkotisk”. Duften af Narcissus Oil er virkelig berusende og kan påvirke nervesystemet intenst og hjælpe med at skabe balance og ro i sind, krop og ånd.

Magiske virkninger

De kan hjælpe med at skabe forbindelse til en anden verden.

Det siges, at mellemtiden er den tid, hvor sløret mellem verdenerne er tyndt. Derfor kan denne forårsblomst forbinde os med væsener uden for dette rige.

Den kan hjælpe dig med at sætte dig fri af fortiden

Den hjælper dig med at være i nuet

Den kan hjælpe dig med at genvinde din personlige kraft

Traditionel brug

Narcisserne er synonyme med det tidlige forår og repræsenterer genfødsel, fornyelse, begyndelse, frugtbarhed, livskraft og håb.

Duft profil

Den udsøgte duft af denne absolute fremkalder skovgrønne scener med dybe træagtige blomsterblade.

Mellem note

Hudpleje

Den forfriskende duft af Narcissus Absolute hjælper med at skabe balance og ro og er meget udbredt i førsteklasses parfumer og kan også bruges til at parfumere stearinlys, potpourri og rumfriskere.

Narcissus Absolute Oil er et dejligt valg, når man ønsker at lette uønskede muskelspasmer, reducere tilstedeværelsen af uvelkomne bakterier og håndtere mindre smerter og betændelse. Den er også dybt nærende og genopbyggende for huden, hjælper med at reducere ar og hjælper med mindre vævsgenvækst.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Frankrig

Latinske navne
Narcissus poeticus

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 5 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Benzyl benzoate
Benzyl alcohol
Coumarin
Citronellol
Linalool

Referencer & dokumenter

CAS Number: 68917-12-4 ; 90064-26-9
EINECS Number: 290-087-3


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top