,

Liljekonval absolut olie

75,00 kr.1.120,00 kr.

Liljekonval Absolut, også kaldet Lily of the valley, udvindes af de sarte hvide klokkeformede blomster fra Convallaria majalis, som dyrkes i Finlands maleriske landskab. Den opløftende, nærende og opmuntrende aroma af liljekonval skaber balance, ro og optimisme i sind, krop og ånd.

Magiske virkninger

Liljekonval menes at forbinde hoved og hjerte på magisk vis. Den åbner vejene i vores sind for at give adgang til højere bevidsthedssfærer.

Ifølge det legendariske victorianske blomstersprog betød det, at hvis du fik denne blomst, ville lykken vende tilbage til dig. Delvist af denne grund bruger folk den i besværgelser for at få en tabt kærlighed tilbage eller for at hele et splittet forhold.

Både guderne Apollon og Merkur hersker over denne plante. Den kan helt klart hjælpe med kommunikation og budskaber fra denne verden og fra andre verdener. Du kan kombinere liljekonval med nogle af de andre planter fra listen nedenfor for at skabe din egen eventyrhave.

Traditionel brug

Liljekonval kan hjælpe i forskellige faser af en kvindes reproduktive sundhed, især i overgangsalderen, og har den sjældne evne at berolige de stressede nerver og følelser, der fremkaldes af den hormonelle cyklus.

Denne olie er blid, men potent, og dens lyse og rene duft er god til at dulme angst og situationsbetinget depression.

Liljekonval er kølende og beroligende med dejlige, mildt beroligende egenskaber, hvilket gør den så nyttig til søvnstøtte.

Duft profil

En grøn, hvid blomsternote med sæbeagtige, søde jasminlignende nuancer.

Mellem note

Hudpleje

Udover at hjælpe med at fremme balancen er liljekonval dybt hudnærende og bruges ofte i hudplejeblandinger for at give huden friskhed og vitalitet og samtidig hjælpe med at helbrede mindre ar, sår, eksem og overfladesår.

Denne herlige absolutte er også nyttig til at håndtere mindre smerter og betændelse, reducere forekomsten af uønsket bakteriel aktivitet og hjælpe med at lette uønskede muskelspasmer.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Finland

Latinske navne
Convallaria majalis L.

Fælles navne
Muguet,
May Bells,
Our Lady's Tears,
Mary's Tears,
Lily Of Valley.

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 3 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Benzyl alcohol
Citronellol
Geraniol

Referencer & dokumenter

CAS Number: 68916-82-5


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top