,

Kaprifolie absolut olie

65,00 kr.920,00 kr.

Kaprifolie Absolute, også kaldet Honeysuckle, er udvundet af blomsterne fra Lonicera caprifolium [familie: Caprifoliaceae], der er hjemmehørende i Europa.

Med sin intense blomsteragtige, honningsøde og rige aroma, der minder om foråret, bruges Kaprifolie i vid udstrækning i aromaterapi til at forbedre humøret og øge følelsen af velvære, sammen med en række terapeutiske sundhedsfordele.

Alle dele af kaprifolieplanten, herunder blomster, frø og blade, bruges til forskellige terapeutiske formål og har været brugt i hundredvis af år i kinesisk medicin til at behandle forskellige luftvejssygdomme.

Magiske virkninger

Kaprifolie tiltrækker kærlighed, held og rigdom.

Den kan beskytte dig mod negative påvirkninger.

Duften af kaprifolium siges at rense sindet, stimulere psykiske kræfter, skærpe intuitionen, opmuntre til psykiske drømme, forsøde ethvert humør og stimulere generøsitet. En blomst gnedet på panden siges at øge de psykiske evner.

Traditionel brug

Alle dele af kaprifolien, herunder blomster, frø og blade, bruges til forskellige terapeutiske formål, og har været brugt i hundredvis af år i kinesisk medicin til at behandle forskellige luftvejssygdomme.

Duft profil

Intens blomsteragtig, honningsød, rig aroma, der minder om foråret

Mellem note

Hudpleje

Den absolutte kaprifolieolie menes at have en række potente antioxidantegenskaber, som hjælper med at bekæmpe frie radikaler og dermed forsinke aldringsprocessen. Dens antiinflammatoriske, antioxidative og antimikrobielle egenskaber gør den til en vidunderlig olie, der hjælper med at forebygge bakterieinfektioner og giver lindring til ømme led og muskler.

Kaprifolie indgår ofte i kosmetiske produkter og kan lindre betændt hud, fjerne pigmentering og eksfoliere dine porer for at reducere symptomer på akne. Desuden kan den håndtere symptomer på eksem, psoriasis og andre grimme inflammatoriske hudsygdomme.

Information

Denne olie er ikke dyrket, men fundet i den frie natur
Den kan derfor ikke certificeres som økologisk


100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Italien

Latinske navne
Lonicera caprifolium L.

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 5 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Limonene
Linalool
Geraniol
Benzyl benzoate
Benzyl alcohol

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8023-93-6


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top