,

Kaffeblomst absolut olie

65,00 kr.910,00 kr.

Kaffeblomst Absolute, også kaldet Coffee Blossom, udvindes af de hvide pudeblomster fra busken Coffea robusta, der vokser på Madagaskar. Med sin intense, rige, søde, æteriske blomsterduft med milde undertoner af kaffe, chokolade og vanilje bruges kaffeblomst i førsteklasses blomsterdufte, orientalske buketter, eksotiske krydrede noter, guirlandeparfumer, tropiske buketter og til at tilføje en smuk gourmandnote til dufte.

Kaffeblomst tilbyder utrolige terapeutiske fordele i en koncentreret eliksir fyldt med den botaniske kraft fra Coffee Arabica. Sødmen i denne velgørende absolut er tempereret af rige, energigivende undertoner af espresso, som revitaliserer krop og sjæl.

Magiske virkninger

I spirituelle og religiøse sammenhænge spiller kaffeblomster en vigtig rolle.

Blomsten repræsenterer genfødsel, renhed og nye begyndelser. Det menes, at når en person gennemgår en svær overgang i livet, kan det at se en kaffeblomst bringe håb og positivitet.

Denne blomst symboliserer åndelig vækst, opvågning og oplysning. Den inspirerer os til at skubbe os selv ud af vores komfortzoner og frygtløst omfavne nye udfordringer.

At drikke kaffe kan også bruges som et spirituelt værktøj til at fremskynde vækst og komme i kontakt med det guddommelige.

Traditionel brug

Kaffeblomst har bemærkelsesværdige terapeutiske kvaliteter kombineret med den dejlige og letgenkendelige aroma af varm, fyldig kaffe.

Det er en dybt revitaliserende æterisk olie til krop, sind og ånd, den er rensende, forfriskende og hjælper med at reducere stress og spændinger.

Duft profil

En sødmefuld blomsteraroma parret med en varm, blid vanilje/chokolade-undertone.

Mellem note

Hudpleje

Kaffeblomst er særlig rig på antioxidanter, hvilket gør den nyttig i hudplejepræparater til tør, moden og solskadet hud for at hjælpe med at bekæmpe aldringstegn ved at reducere skader fra frie radikaler. Den anses også for at være nærende, fugtgivende og blødgørende for huden, når den bruges regelmæssigt.

Det er en stærkt antiinflammatorisk æterisk olie med antiseptiske og mildt sammentrækkende egenskaber.

Den er et godt supplement til hud- og hårplejepræparater til generel støtte og vedligeholdelse.

Når den bruges i massage, virker den varmende og afslappende og kan bruges til stive, trætte muskler, der trænger til at blive løsnet og beroliget. Den forbedrer også blodcirkulationen og øger udskillelsen af toksiner.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Madagascar

Latinske navne
Coffea arabica L.

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 3 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Geraniol
Benzyl alcohol
Linalool

Referencer & dokumenter


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top