,

Juhi absolut olie

85,00 kr.1.140,00 kr.

Jasmin Absolute, også kaldet Jasmine Auriculatum, udvindes af de duftende, delikate blomster fra busken Jasminum auriculatum, der vokser i Indien.

Jasmin Absolute har en dynamisk duftprofil, der udstråler hvide blomster, orientalsk sødme, legesyg moskus og berusende røgelseskvaliteter med stærke undertoner af orangeblomst Absolut flettet sammen med dug fra tropiske frugter.

Jasminum auriculatum [familie: Oleaceae] er ikke en særlig velkendt art af jasmin, men den fortjener særlig opmærksomhed. Den vokser primært i de sydasiatiske lande Indien, Nepal, Sri Lanka, Bhutan og Andamanerne. På grund af den aromatiske olie i blomsterne dyrkes den kommercielt i Indien og Thailand. Jasmin er også populært kendt som Juhi og er en utrolig smuk blomst med en vidunderlig gardenia-duft.

Magiske virkninger

Jasmin er en fremragende olie at bruge i tantriske ritualer og hellige forbindelser.

Dens afrodisiakum virker mere på sindet og vækker det til sansning end direkte på de seksuelle organer.

Den vækker sensualiteten og åbner sindet for opfattelsen af guddommelig skønhed i alle ting.

Jasmin giver vinger til bønner og er en vidunderlig offergave til guderne.

Den hjælper udøveren med at forbinde sig med sine reneste intentioner og højeste forhåbninger.

Traditionel brug

Aromaterapeuter værdsætter Juhi Absolute for dens potentiale til at hjælpe med symptomer på PMS, depression, søvnløshed og til at lindre ømme, trætte muskler.

Parfumeører betragter den som en grundpille, fordi den kan forene en blanding, modificere eller opmuntre andre blomster eller skabe en fascinerende kontrast i træagtige, krydrede eller grønne noter.

Duft profil

Jasmin Absolut har en dynamisk duftprofil, der udstråler hvide blomster, orientalsk sødme, legesyg moskus og berusende røgelseskvaliteter med stærke undertoner af orangeblomst Absolut flettet sammen med dug fra tropiske frugter.

Mellem til basenote

Hudpleje

Mens egenskaberne ved Juhi (Jasmine Auriculatum) Absolute arbejder for at forkæle huden, arbejder duften for at fremme afslapning, reducere stress, lindre depression og opløfte stemninger.

Juhi indeholder et komplekst udvalg af vitaminer, mineraler og antioxidanter og har fremragende blødgørende egenskaber til at fugte tør, følsom eller moden hud.

På grund af dens sammentrækkende egenskaber kan den også anvendes på aldrende og løs hud for at hjælpe med at tone og styrke den.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Indien

Latinske navne
Jasminum auriculatum Vahl

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder ingen af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Referencer & dokumenter

CAS Number: 90045-94-6
EINECS Number: 289-960-1


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top