,

Jasmin grandiflorum absolut olie økologisk

90,00 kr.1.220,00 kr.

Kleopatra lånte skamløst denne blomsternes forførende kraft og overhældte sine sejl med jasmin- og neroliolie, da hun drog ud for at erobre Marc Antonys lænder – ikke underligt, at fyren ikke havde en chance. På trods af prisen er jasmin blandt de mest kendte og populære æteriske olier.

I Indien betragtes blomsterne fra Jasmin som hellige og symboliserer uskyld og renhed i sindet. Jasminblomsterkranse pryder templer og hellige afbildninger eller ofres til guderne.

Ved religiøse festivaler mener man, at guderne selv er til stede i blomsterne. Jasminblomster er altid velkomne ved bryllupsceremonier, og kvinder fletter gerne en snor af blomster ind i håret og indhyller sig på den måde i denne smukke, mest sanselige af naturens parfumer.

Magiske virkninger

Jasmin er en fremragende olie at bruge i tantriske ritualer og hellige forbindelser.

Dens afrodisiakum virker mere på sindet og vækker det til sansning end direkte på de seksuelle organer.

Den vækker sensualiteten og åbner sindet for opfattelsen af guddommelig skønhed i alle ting.

Jasmin giver vinger til bønner og er en vidunderlig offergave til guderne.

Den hjælper udøveren med at forbinde sig med sine reneste intentioner og højeste forhåbninger.

Traditionel brug

Jasmins vigtigste bidrag til aromaterapi er dens virkning på sind og følelser. Den lindrer fødselssmerter og har nogle værdifulde egenskaber, som kan regenerere træt væv, hjælpe med at genoprette rynket hud og reducere ar og strækmærker.

Det er en fremragende olie til behandling af seksuelle problemer, der skyldes følelsesmæssig kulde eller angst og mangel på tillid. Den er også fremragende til alle stressrelaterede problemer: depression, nervøs og mental udmattelse, udbrændthed og angst. Jasmin har evnen til at fjerne de mørke skyer af negativitet og lade solskinnet komme ind.

Undgå i de første 4 måneder af graviditeten.

Duft profil

Jasmin har en utrolig blomsteragtig, sensuel, meget sød og vedholdende aroma med en dyb fylde og en lidt moskusagtig og kumarinlignende undertone.

Mellem til basenote

Hudpleje

Ud over at hjælpe med at skabe balance og ro er jasminolie vidunderlig til at støtte huden, da den forynger og nærer huden. Den er en blid toner til irriteret eller rød hud og kan bruges til at give en frisk, dugfrisk og strålende teint.

Jasmin Absolute kan hjælpe med at håndtere mindre smerter og betændelse og reducere tilstedeværelsen af uønsket bakterieaktivitet.

Information


Økologisk
100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Indien

Latinske navne
Jasminum officinale var. grandiflorum

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 7 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Linalool
Benzyl benzoate
Benzyl alcohol
Eugenol
Benzyl salicylate
Geraniol
Isoeugenol

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8022-96-6 ; 84776-64-7
FEMA Number: 2598
EINECS Number: 283-993-5


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top