,

Ingefærlilje absolut olie

75,00 kr.1.010,00 kr.

Hvid Ingefærlilje, også kaldet White Ginger Lily Essential Oil, er udvundet af de utroligt velduftende hvide sommerfuglelignende blomster af Hedychium coronarium [familie: Zingiberaceae], der er hjemmehørende i Østindien, Kina, Myanmar og Taiwan. Olien har en karakteristisk rig, overjordisk, cremet, sensuel og eksotisk blomsteraroma med bløde, krydrede, ingefærlignende undertoner.

Hvid ingefærlilje er Cubas nationalblomst, hvor den er kendt som mariposa blanca, der bogstaveligt talt betyder “hvid sommerfugleblomst”. Det er en højkoncentreret absolut olie, som er brun i farven og dufter berusende sødt med en beroligende og beroligende effekt, når den indåndes.

Magiske virkninger

Olien forbindes med åndelig opvågnen og oplysning. Dens essens menes at hjælpe mennesker med at overskride det verdslige og forbinde sig med højere bevidsthedsområder.

Den hvide ingefærlilje bruges ofte i energirensningsritualer og ceremonier for at rense omgivelserne for negative energier og skabe et helligt rum for spirituelt arbejde.

Den betragtes som en beskyttende plante, der bruges til at afværge negative påvirkninger og tiltrække positive energier. Man mener, at dens tilstedeværelse påkalder velsignelser og bringer harmoni i ens liv.

Den hvide ingefærlilje er forbundet med hjertechakraet og fremmer følelser af kærlighed, medfølelse og følelsesmæssig healing. Dens essens kan lette frigivelsen af følelsesmæssige blokeringer og fremme en dybere forbindelse med sig selv og andre.

Denne hellige plante menes at styrke intuitionen og den indre visdom. Meditation med dens essens kan åbne kanaler for højere viden og spirituel indsigt.

Olien menes at lette synkroniciteter og meningsfulde tilfældigheder, vejlede enkeltpersoner på deres åndelige vej og give subtile beskeder fra det guddommelige.

Den hvide ingefærlilje bruges ofte i ritualer og ceremonier som meditation, bøn og ofringer for at påkalde højere åndelige kræfter og skabe en hellig atmosfære.

Denne plante er kendt for sin dybe forbindelse til den naturlige verden og elementerne. At arbejde med dens essens kan fremme en dyb følelse af enhed med naturen og kosmos.

Den hvide ingefærlilje er forbundet med det guddommelige feminine og rummer kvaliteter som omsorg, intuition og modtagelighed. Den bruges ofte i ritualer til at ære og påkalde Gudindens energier.

Traditionel brug

Olien har en fortryllende og berusende blomsterduft. Dens fængslende aroma minder om blomstrende blomster i en frodig have og fremkalder følelser af ro og glæde.

Olien er traditionelt blevet forbundet med afrodisiakum, der stimulerer sensualitet og intimitet, hvilket gør den til et populært valg til romantiske blandinger og parfumer.

Duften er kendt for at opløfte humøret og fremme følelsesmæssig balance. Den kan hjælpe med at lette stress, angst og anspændthed og give en følelse af ro og afslapning.

Duft profil

Olien har en karakteristisk rig, overjordisk, cremet, sensuel og eksotisk blomsteraroma med bløde, krydrede, ingefærlignende undertoner.

Mellem note

Hudpleje

I naturlig parfume bruges Ingefærlilje i kransbuketter, hellige parfumer, blomster af høj klasse og orientalske buketter.

Den er også et fremragende valg som en rig og eksotisk duft i hud- og hårplejeprodukter.

I hudpleje bruges White Ginger Lily Oil til at fugte, pleje, lindre og berolige huden.

Den eksfolierer, reparerer skader, fremmer hudens regenerering, mindsker aldringstegn og skaber en fugtgivende effekt, og den kan også hjælpe med at behandle aktuelle hudlidelser som eksem og rosacea.

Information

Denne olie er ikke dyrket, men fundet i den frie natur
Den kan derfor ikke certificeres som økologisk


100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Indien

Latinske navne
Hedychium coronarium

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 4 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Linalool
Geraniol
Anisyl alcohol (Anise alcohol)
Benzyl benzoate

Referencer & dokumenter

CAS Number: 94334-08-4
EINECS Number: 305-088-7


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top