,

Hybenkerneolie økologisk

100,00 kr.780,00 kr.

Hybenkerneolie er koldpresset af frøene (hyben) fra busken Wild Rose (Rosa rubiginosa), der er mest almindelig i de sydlige Andesbjerge i Chile (Rosa Rubiginosa, Rosa Eglanteria og Rosa Mosqueta refererer alle til den samme olie, men den mere almindeligt tilgængelige Rosa Canina er lidt anderledes).

Ren koldpresset hybenkerneolie har en jordagtig og skarp urtelignende aroma med en naturlig orange til rødlig farve og let tyktflydende konsistens.

Magiske virkninger

Den er en kraftfuld kilde til kærlighed, harmoni, medfølelse, følelsesmæssig forståelse og fred, så det er ikke underligt, at hyben er forbundet med planeten Venus - romantikens og skønhedens planet.

At arbejde med denne olie er en kraftfuld måde at fremkalde denne planets harmoniske essens på. Brug din hybenkerneolie til at bringe en følelse af ro og sindsro til din krop og din praksis.

Denne hybenkerneolie kan også bruges i kærlighedsmeditationer eller -ritualer til at tilkalde ny kærlighed, uddybe allerede eksisterende kærlighed og dyrke kraftfuld selvkærlighed; bare smør dig ind i den, og mærk magien strømme ind!

Traditionel brug

Andesindianerne i Chile har i århundreder benyttet sig af de næringsrige og antiinflammatoriske fordele ved hybenkerneolie i deres traditionelle medicin-, hud- og hårpleje.

Hybenkerneolie har en unik næringsprofil: den er rig på omega-3-, omega-6- og omega-9-fedtsyrer og er et naturligt valg til fugtighedscremer og fugtgivende formuleringer.

Duft profil

Ren koldpresset hybenkerneolie har en jordagtig og skarp urteagtig aroma med en naturlig orange til rødlig farve og let tyktflydende konsistens.

Hudpleje

Hybenolie er et naturligt middel mod ældning, rig på både antioxidanter, C-vitamin og E-vitamin. Denne fantastiske, ikke-fedtende, fugtgivende hybenfrøolie er et udsøgt valg i enhver hudplejeblanding på grund af dens hudregenererende egenskaber.

Hybenkerneolie er anerkendt for sin evne til at reducere forekomsten af ar og rynker og forbedre hudens farve og tone. Den er ideel til formuleringer til moden hud og til at støtte problematiske hudtilstande.

Hybenkerneolie er også fyldt med molekyler, der er små nok til at trænge ned i hudens dybe lag og forbedre fugt- og kollagenniveauet, samtidig med at rynker og fine linjer reduceres.

Hybenkerneolie er værdsat for sin evne til at forny huden og tilføre den glød og ungdommelig fugt.

Den vigtigste egenskab, der får vores hybenolie (fra Rosa Rubiginosa) til at skille sig ud fra den mere kommercielt tilgængelige Rosa Canina, er mirakelaktivstoffet transretinsyre, også kaldet tretinoin (ca. 0,357 ml/l). Det er den vigtigste bioaktive komponent i hybenolien (fra Rosa Rubiginosa) og har alle mulige magiske evner, herunder gendannelse og regenerering af væv, reduktion af rynker, hjælp mod akne og endda normalisering af porestørrelsen. Det er et naturligt derivat af A-vitamin, der hjælper huden med at reparere og skubbe friske celler til overhuden.

Information


Økologisk
100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Koldpresset

Dele af planten brugt
Frø

Oprindelse
Chile

Latinske navne
Rosa rubiginosa

Sikkerhed

Aldrig indtag æteriske olier internt

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder ingen af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Referencer & dokumenter

CAS Number: 84603-93-0 ; 84696-47-9
EINECS Number: 283-652-0
INCI Name: Rosa Mosqueta / Rosa Rubiginosa (Rose Hip) Seed Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

FEDTSYREPROFIL

FEDTSYRE
SPECIFIKATIONER (%)
Palmitinsyre C16:0
2.0 - 5.0
Stearinsyre C18:0
Maksimum 3.0
Oliesyre C18:1 (n-9)
13.00 - 18.00
Linolsyre C18:2 (n-6)
35.00 – 50.00
Alfa-linolensyre C18:3 (n-3)
22.00 – 38.00
Alfa-linolensyre C18:3 (n-3)
22.00 – 38.00
Arachidinsyre C20:0
Maksimum 1.0
Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top