,

Hvid salvie olie

40,00 kr.270,00 kr.

Amerikansk Hvid Salvie, der stammer fra det sydlige Californien, er nært beslægtet med vores havesalvie, men dens duft er langt mere skarp og stærk.

Det tager et stykke tid for planterne at etablere sig, men de vil trives under de tørreste forhold, når de først har etableret sig, og de vil blive op til 1,5 meter høje.

Bladene er meget glatte, fløjlsagtige og hvide. Bier elsker denne urt og skaber en del summen over den i blomstringstiden. De indfødte amerikanere har længe værdsat hvid salvie for dens stærke rensende og beskyttende kræfter og bruger den rituelt i deres svedehytter.

Desværre er hvid salvie ved at være truet. Dens særlige behov for vækstbetingelser og langsomme vækst gør den sårbar i naturen, ikke kun over for grådige samleres uetiske høstpraksis, men også over for ejendomsudviklere, der trænger længere og længere ind på dens levested.

Magiske virkninger

Af alle de magiske urter er salvie en af de ældste og reneste metoder til at rense et rum eller mennesker for uønskede ånder.

Brændende salvie kan forvise onde væsener og rense et rum for negativ energi.

Man kan også bære en pose salvie på sig for at beskytte sig mod "det onde øje".

Røgen fra salvie kan også bruges til at indvie og rense dine magiske og hellige redskaber som amuletter, talismaner, amuletter osv.

Hvid salvieolie kan bruges til renselse og beskyttelse.

Den fordriver onde ånder og kan bruges i forvisningsritualer og eksorcisme.

Den bruges også til profeti og spådom.

Traditionel brug

Hvid salvie bruges sjældent i aromaterapi på grund af oliens sjældenhed og mangel på information om dens terapeutiske egenskaber.

Som med alle salvier bør denne olie ikke bruges under graviditet eller af personer, der er modtagelige for epileptiske anfald.

Duft profil

Frisk, kølende, lidt kraftig, stærkt kamferagtig aroma, med en mild cineolisk aroma, der minder om rosmarin.

Mellem til topnote

Hudpleje

Hvid salvieolie er et smukt alternativ til brændende salvieurter for dem, der kan være følsomme over for røg. Den kan spredes i luften for at rense rummet, eller man kan gnide en dråbe på hænderne for at desinficere og rense energien. Hvid salvieolie bruges også jævnligt i blandinger til at understøtte sunde lunger.

Salvieolie er meget anvendelig i blandinger, der skal hjælpe med at rense, lindre smerter og betændelse og fremme hudens heling. Det er et sublimt valg til at fremme hudens generelle sundhed og udstråling. Dens beroligende virkning kan endda hjælpe ved insektbid og -stik.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Dampdestilleret

Dele af planten brugt
Blade og toppe

Oprindelse
USA

Latinske navne
Salvia apiana

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder ingen af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Referencer & dokumenter

Product Name: PEO1202
INCI Name: Salvia Apiana (White Sage) Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top