,

Hvid lotus absolut olie

100,00 kr.1.380,00 kr.

Hvid Lotus udvindes af blomsterne fra Nelumbo Nucifera. Den hører til familien Nelumbonaceae og er hjemmehørende i dele af Østafrika og Sydøstasien.

Den dyrkes også på flodbredder rundt omkring i Europa. Den er også kendt som egyptisk lotus og tigerlotus og er Egyptens nationalblomst. Lotus er et symbol på nyt liv og skabelse i egyptisk kultur, den betragtes som hellig og blev tilbedt der.

Oplev den sublime essens af ro med vores Hvide Lotus. Fordyb dig i den delikate, blomstrede aroma, der er kendt for sin beroligende og centrerende virkning på sind og ånd.

Magiske virkninger

Ud over sin aromatiske tiltrækningskraft giver Hvid Lotus olie genlyd på et dybere niveau, hvor den er forbundet med følelsesmæssig og åndelig velvære.

Den forbindes med oplysning og renhed, og den har potentiale til at løfte humøret og fremme en følelse af ro.

Uanset om den indgår i meditationsøvelser eller bare nydes i stille stunder, kan hvid lotusolie fungere som en kanal til indre harmoni.

Traditionel brug

Hvid Lotus har været brugt i århundreder som en æret botanisk plante i forskellige holistiske praksisser og har naturlige terapeutiske egenskaber, der fremmer afslapning, stressreduktion og generel følelsesmæssig balance.

Den hvide lotusolie bruges i vid udstrækning til ayurvedisk healing. Den kan bruges til at behandle sure opstød og mavesår.

Den forbedrer også det generelle helbred, ligesom jern- og vitamintilskud gør.

Forøg dit velbefindende ved at indarbejde denne udsøgte absolutte olie i dine daglige ritualer.

Duft profil

Hvid Lotus har en varm, grøn blomsterduft med jordagtige, søde, tropisk frugtagtige blomsterundertoner, spor af indol og en vedholdende, let krydret, jordagtig fylde i afdampningen.

Mellem note

Hudpleje

Den udsøgte, Hvide Lotus Absolute har en sjælden og fængslende duft, der gør den til en smuk tilføjelse til fine naturlige parfumer og salveolier.

Hvid Lotus tilfører huden friskhed og vitalitet, samtidig med at den giver antioxidantbeskyttelse. Den hjælper med at formindske porerne og får ansigtet til at føles mere frisk og levende.

Denne æteriske olies astringerende egenskaber gør den til et godt valg i ansigtstonere til aknebehandling og generel hudforyngelse, når den bruges i en lav fortynding.

Når Hvid Lotus bruges i massage, kan den være med til at reducere symptomer på gigt, ømhed og smerter.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Indien

Latinske navne
Nelumbo nucifera Gaertn.

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder ingen af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Referencer & dokumenter

CAS Number: 85085-51-4
EINECS Number: 285-379-2


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top