,

Hvid Champaca olie

45,00 kr.550,00 kr.

Champaca betragtes som et af de helligste træer i det tropiske Asien. Dets blomster udsender en guddommelig duft, som er yderst behagelig for guderne og kvinderne. Derfor dyrkes det ofte i tempelhaver og i nærheden af boliger, så de velduftende blomster kan bringe glæde til alle, der passerer i nærheden.

Faktisk indeholder den dyreste parfume i verden, en duft kendt som “Joy”, som blev skabt til det berømte franske modehus Jean Patou i 1930, essensen af disse blomster.

I Indien bruges blomsterne til dekoration, og deres lokkende duft anvendes som en naturlig afrodisiakum-parfume. Alle dele af træet anses for at være medicinske og bruges i forskellige lægemidler.

Magiske virkninger

Champaca er, som alle sødt duftende blomster, særlig hellig for Krishna, guden for kærlighed og romantik.

Den kan bruges i alle kærlighedsritualer til at fremkalde sensualitet, kærlighed og romantik og kan også indgå i kærlighedscharm og amuletter.

Den kan bruges til at fremkalde betingelsesløs, universel kærlighed og hjælpe udøveren med at tune ind på vibrationen af guddommelig kærlighed og skønhed.

Traditionel brug

Champaca er traditionelt blevet brugt til at behandle diarré, hoste, bronkitis, forhøjet blodtryk, dyspepsi, feber, gigt, bylder, dysmenoré og betændelse.

Den bruges også som udrensende, slimløsende, kardiotonisk, fordøjelsesfremmende, karminativ, mavestimulerende, vanddrivende, diaphoretisk, antipyretisk og astringerende.

Duft profil

En intens, berusende, sød, blomsteragtig aroma, der virker som en duftende magnet.

Mellem note

Hudpleje

Champaca-olien bruges i vid udstrækning i parfumer, badeolier, shower gels, salveblandinger, potpourri, dampbehandlinger til ansigtet og hårbehandlinger eller masker, røgelse, rumfriskere, duftlys og andre aromatiske produkter.

Når den anvendes lokalt, menes den at øge hudens elasticitet, forebygge ardannelse og hele hudirritationer. Dens generelle rensende effekt og dens evne til at understøtte en sund inflammatorisk respons gør, at hvid champaca også er en god støtte til åndedræts-, immun- og nervesystemet, og den virker opløftende på humøret og stressreducerende.

Magnoliaoliens egenskaber forkæler huden, mens duften fremmer afslapning, reducerer stress, lindrer depression og løfter humøret.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Dampdestilleret

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Kina

Latinske navne
Magnolia x alba

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 2 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Linalool
Geraniol

Referencer & dokumenter

CAS Number: 92457-18-6
EINECS Number: 296-299-2
INCI Name: Michelia Alba Flower Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top