,

Ho wood olie

40,00 kr.200,00 kr.

Ho-wood-olie stammer fra Hon Sho-sorten af kamfer, som hovedsageligt forekommer i Japan. Den destilleres fra træets blade og grene og lugter derfor slet ikke af kamfer. Den lugter snarere lidt af rosentræ, som den erstatter i aromaterapi.

Ho leaf, der destilleres fra bladene på det samme træ, er så småt begyndt at erstatte Ho-wood-olien i aromaterapi, ikke på grund af bæredygtighedsfaktoren, men fordi dens duft er endnu blødere og praktisk talt ikke indeholder kamferlignende noter overhovedet.

Hon Sho er et voldsomt defensivt træ – ekssudaterne fra dets rødder (kilden til kamfer) dræber orme og andre mikroorganismer i jorden, og bladene, der driver ud i havet, kan dræbe marine organismer, hvilket er grunden til, at nogle betragter denne olie som en miljøfare.

Epileptikere bør undgå denne olie.

Magiske virkninger

Ho wood kan bruges til at bryde usunde følelsesmæssige mønstre, som får en til at holde fast i utilfredsstillende situationer.

Det kan bruges til at få mod til at se forandringer i øjnene og turde springe ud i det ukendte.

Det kan bruges til at blive bevidst om og indse et problems natur, hvilket er det første skridt, før en forandring kan finde sted.

Ho-wood kan hjælpe med at overvinde inerti, den største forhindring for at udleve vores drømme. Det kan hjælpe med at manifestere visioner til virkelighed.

Traditionel brug

Anvendes som erstatning for rosentræ.
Ho-wood fungerer som et mildt smertestillende og muskelafslappende middel.

Det bruges også i aromaterapeutisk hudpleje til at lindre betændte hudtilstande og som insektmiddel.

Det er afslappende og har milde afrodisiakale egenskaber. Ho-wood virker antidepressivt og hjælper med at se områder i livet, som trænger til forandring.

Duft profil

En varm, blomsteragtig, krydret træduft med en let kamferagtig undertone.

Mellem note

Hudpleje

Ho Wood er for nylig blevet brugt som erstatning for Rosewood på grund af dens lignende kemiske egenskaber og anvendelsesmuligheder.
Den menes at have en række sundhedsmæssige fordele for huden og er kendt for at blande sig meget godt med andre æteriske olier.

Kamferindholdet i Ho Wood Oil resulterer i en kølende fornemmelse, når den anvendes lokalt. Det hjælper med at fugte og genopbygge huden samt fjerne eventuelle aktive bakterier på området, der kan forværre betændelsen eller forårsage irritation.

Ho Wood virker også som et naturligt skadedyrsmiddel, der holder myg og fluer væk - uden brug af skadelige kemiske stoffer eller gift.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Dampdestilleret

Dele af planten brugt
Træ

Oprindelse
Taiwan

Latinske navne
Cinnamomum camphora var linalool

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 4 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Linalool

Limonene

Geraniol

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8022-91-1 ; 91745-89-0
EINECS Number: 294-760-2
INCI Name: Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top