,

Healings duftsæt med krystaller

450,00 kr.

Dette sæt er specielt udviklet til at fungere, som et støttende redskab i hverdagen til særlig sensitive.

De 8 dufte arbejder med hver deres område og er specielt indviet til at hjælpe den enkelte med at forløse, støtte og rumme de processer man end måtte være i.

Duftene arbejder på den måde, at man vælger den man føler sig tiltrukket af, åbner og dufter den alt det man har brug for.

Hver olie er blandet med jojoba olie med en 2% opløsning, som egner sig til daglig brug og kan bruges af alle alders grupper på forsvarlig vis.

I det at olien er opblandet kan man derfor også smøre den på sig, eller på noget for en større effekt. Der er dråbe dispenser i toppen, hvor du med lethed kun får de dråber du har brug for.

Emnerne som duftene støtter med er:

Afslapning
Omsorg
Magi
Tro
Kærlighed
Styrke
Mod
Ro

Når du dufter til flasken bruger du dit åndedrag, til at trække den healende duft ind i din krop med din ånd og sjæl. På denne måde får man en dyb healing indefra og ud. Jeg bruger selv et andet duftesæt til alle mine klienter og healinger.

Med i sættet hører der også 3 krystaller med, som har hver deres magiske, støttende og forløsende effekt.

Krystallerne som er med er:

Silicium
Verdit
Hypersten

Sættet kommer i et robust etui, hvor der også er plads til du selv kan sætte noget i, som du også føler støtter dig i hverdagen.

Hver flaske indeholder 5 ml opblandet olie.

Bemærk at hvis du har en tendens til hud allergi, så test olien eller undersøg om du er allergisk. Det er sjældent at mennesker får allergiske reaktioner af olien. Ved du allerede at du er allergisk, er det muligt at lave olien i en anden bærende olie.

Med i sættet følger der en kort beskrivelse, af hvordan du bruger sættet og hvad det indeholder. Der står yderligere hvad hver flaske indeholder.

Silicium

Denne sten er manmade

Denne sten er forbundet med held og overflod.

Den vil styrke din evne til at kommunikere. Den vil være med til at øge dit fokus og øge din mentale aktivitet. Den vil hjælpe dig med at skelne mellem løgn og sandhed.

Silicium forstærker alle former for positive energier. Den er fantastisk til at rense din krop, sind og ånd med. Den styrker din intuition og dømmekraft. Den styrker din kommunikation og evnen til at udtrykke dine tanker og følelser klart. Brug den sammen med andalusite for at opløse vrede, melankoli, følelsen af depression. Denne kombination vil også fjerne blokeringer, som du har for at kunne udtrykke dig selv.

Den er en kraftfuld healer af hovedpine. Den kan også heale overanstrengte øjne, som har brugt lang tid foran computer mm.

Silicium booster og genoplader din krop.

Verdit

Denne sten giver dig adgang til din fortid, din nutid og fremtid. Den harmoniserer din fortid og nutid, så det på ingen måde påvirker fremtiden.

Verdit er en fantastisk sten til at rejse tilbage til gamle liv og hente minder og visdom. Informationen vil være i overensstemmelse med dit højeste bedste.

Verdit hjælper dig med at have større kontrol over dit eget liv. Den afbalancerer følelsesmæssige og mentale ubalancer. Den målretter energien, så den sætter healing ind lige nøjagtig der, hvor du har mest brug for det.

Den vil hjælpe dig med at tæmme de karaktertræk, så du ligesom polerer disse skarpe kanter af din personlighed.

Den arbejder med hjerte-, solar plexus, hara- og rodchakraet. Den vil opmuntre dig til at følge dit hjertes længsel med glæde og entusiasme.

Hvis du mediterer med denne sten, vil den stimulere din kundalini energi. Du vil også få adgang til indsigter og informationer fra ældgamle civilisationer.

Den vil berolige dine nerver og sanser under stressfyldte og udfordrende perioder.

Den vil minde dig om, at du er selvsikker, selvforsynende og at du kan stole på dig selv mere end nogen anden.

Verdit vil bringe fred og harmoni ind i dit liv. Den vil gøre dig rolig og give dig sindsro, og det vil have en positiv effekt på din fysiske verden.

Den vil fremme din tålmodighed ift dig selv og andre mennesker.

Det siges, at denne sten har en afgiftende effekt. Den lindrer svimmelhed, migræne og hovedpine. Den lindrer menstruationssmerter og healer det reproduktive system. Den lindrer allergi.

Hyper sten

Denne sten er sort og uigennemsigtig med en fin perlemorsglans/katteøjeeffekt

Denne sten giver jordforbindelse. Den hjælper dig til at være i det, som du står i lige nu med begge ben solidt plantet på jorden. Denne sten virker på alle former for angst.

Angsten for at stå frem og træde ud af din beskyttende hule. Angsten for at gå på gaden, angsten for at være sammen med andre mennesker. Angst i det hele taget.

Den giver dig ro til at få angsten på afstand, så du kan forholde dig til angsten på en rolig og relaterende måde.

Den er især god til den type angst, der gør, at du vågner op om morgenen med en knude i maven af angst for et eller andet, som er svært at sætte ord på. Kombiner den med snekvart. De to sten vil gøre det mere let og legende at se ubevidst angst i øjnene.

Indkøbskurv
Scroll to Top