,

Gingergrass olie

40,00 kr.190,00 kr.

Vores Gingergrass olie er dampdestilleret fra de rige, krydrede grønne blade af urten Cymbopogon martini var. sofia, der vokser vildt i Indien. Med sin friske, citronagtige, jordagtige, søde og krydrede aroma er ingefærgræsolie opløftende, rensende og en vidunderlig tilføjelse til blandinger, der er skabt til at understøtte et afbalanceret, jordnært perspektiv på sund velvære.

Magiske virkninger

Gingergrass giver følelsesmæssig beskyttelse og kan hjælpe med at reducere generel træthed og forbedre det generelle humør. Dens citronagtige blødhed er både beroligende og sammentrækkende, spreder og samler - centrerer og trøster hjertet og sindet og fjerner depression.

Traditionel brug

Ud over at hjælpe med at skabe balance og ro bruges Gingergrass til at forbedre cirkulationen og øge blodgennemstrømningen. Denne æteriske olie kan hjælpe med at lindre overbelastning af bihulerne og hovedpine, især dem, der er relateret til stress.

Gingergrass kan også hjælpe med at håndtere mindre smerter og betændelse og hjælpe med at reducere tilstedeværelsen af uønsket virusaktivitet.

Duft profil

Frisk, citronagtig, jordagtig, sød, krydret aroma

Top til mellemnote

Hudpleje

Gingergrass har mange anvendelsesmuligheder i hjemmet, bl.a. i insektafvisende blandinger, som tilsætning til forfriskende massageolier, sæber, kosmetik, hudpleje og fugtgivende lotions.

Denne æteriske olie er et fantastisk valg at bruge i en massageblanding til at lindre muskelspændinger og til at lindre ledsmerter. Æterisk olie af gingergrass er også god til at understøtte en sund lungefunktion, især når det gælder overbelastning og allergi.

Information

Denne olie er ikke dyrket, men fundet i den frie natur
Den kan derfor ikke certificeres som økologisk


100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Dampdestilleret

Dele af planten brugt
Blade

Oprindelse
Indien

Latinske navne
Cymbopogon martinii var. sofia

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder ingen af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8023-92-5 ; 92704-07-9
EINECS Number: 296-436-6
INCI Name: Cymbopogon Martinii var Sofia (Gingergrass) Oil

Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top