,

Frankincense olie økologisk

45,00 kr.470,00 kr.

Der findes mange arter af frankincense. Frankincense sacra-træer vokser i Oman og Yemen. Denne art producerer det, der anses for at være den højeste kvalitet af frankincense, der findes.

Frankincense-træer er utroligt modstandsdygtige og kan overleve under de mest ugunstige og fjendtlige forhold. De vokser meget langsomt og begynder først at producere harpiks, når de er 8-10 år gamle. Saften høstes ved at lave gentagne snit. Hvert efterfølgende snit giver en renere og klarere harpiks. Overhøstning har været et problem, og de vilde bestande er truede. Men erkendelsen af disse træers enorme værdi har ført til en bevaringsindsats og en mere bæredygtig høstpraksis.

Harpiksens duft er simpelthen guddommelig. Frankincense sacras medicinske egenskaber ligner, men er bedre end andre typer af Frankincense. Medicinske forskere har endda fundet ud af, at den er effektiv mod flere typer kræft.

Magiske virkninger

Frankincense åbner hjertechakraet og indstiller sindet på de højeste spirituelle vibrationer - den udstråler hellighed. Den bruges til indvielse og som et offer til guderne.

En fremragende olie til meditation og kontemplation af spirituel kærlighed og visdom. Frankincense forviser negative energier og dæmoner. Den kan bruges til renselse og beskyttelse, især i ceremonielle eller rituelle sammenhænge.

Den hjælper med at studere, især spirituelle eller filosofiske spørgsmål, og er nyttig til alle slags healingsritualer.

Traditionel brug

Den æteriske olie fra Boswellia sacra har mange af de samme medicinske egenskaber og anvendelsesmuligheder som almindelig røgelse, men den anses for at være mere effektiv.

Forskere har fundet ud af, at den er antiinflammatorisk, antibakteriel og sammentrækkende. Den bruges i mange aromaterapeutiske hudplejeprodukter til at tone aldrende hud, reducere strækmærker og fjerne urenheder i huden.

Som ingrediens i massageolie kan den hjælpe med at reducere inflammatoriske smerter i ømme led. Den kan findes som en bestanddel af aromaterapeutiske fugtighedscremer og lotions og giver sin duft til førsteklasses parfumer.

Duft profil

En opløftende, varm-balsamisk, let frugtagtig, ren duft med et strejf af krydderi.

Basisnote, fremragende fikseringsmiddel

Hudpleje

Frankincense Sacra bruges kosmetisk til at nære og forynge huden. Ud over at virke som en dejlig støtte for huden, f.eks. ved at fugte, forynge moden hud og hjælpe med arvæv, er Frankincense Sacra også meget brugt til at reducere mindre smerter og betændelse i forbindelse med hovedpine og generelle muskelspændinger.
Det høje indhold af alfa-pinen giver også Frankincense Sacra evnen til at virke anti-inflammatorisk. Den kan også støtte åndedrættet ved at hjælpe med at fjerne overbelastning og slim.

Information


Økologisk
100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet
Fundet i den frie natur

Ekstrationsmetode
Hydrodestilleret æterisk olie

Dele af planten brugt
Harpiks (gummi)

Oprindelse
Oman

Latinske navne
Boswellia sacra Flueck.

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 2 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Limonene
Linalool

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8016-36-2 ; 89957-98-2
FEMA Number: 2816
EINECS Number: 289-620-2
INCI Name: Boswellia Sacra (Frankincense) Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top