,

Frangipani absolut olie

65,00 kr.930,00 kr.

Frangipani, også kendt som Plumera, er et af de dejligste medlemmer af Apocynacea eller Dogbane-familien. Dens sarte, silkeagtige blomster findes i et utal af variationer, og dens fortryllende duft kan beskrives som alle parfumers moder – det er nektar for guderne. I Indien, Bali og andre tropiske lande holdes den hellig og er til stede ved enhver ceremoni. Men mest af alt er den hellig for Krishna. Frangipani-træer bliver ofte plantet på tempelpladser, hvilket har givet dem navnet “pagodetræer”.

I Indien plantes de også ofte i nærheden af grave og æres som et “Livets Træ”, der symboliserer sjælens evige liv. Mayaerne i Mellemamerika holder også dette træ for helligt. De røde og hvide sorter repræsenterer henholdsvis solen og månen. Shamaner bruger blomstervandet fra frangipani som en offergave til guderne.

Frangipani har fået sit navn fra en parfume, der blev opfundet af markisen Frangipani, Marechal des Armees under Ludvig XIII af Frankrig. Den var sammensat af alle kendte krydderier, indtil Plumeria (Frangipani) blev opdaget. Duften af Frangipani var den perfekte parfume, en million gange bedre end alle andre dufte tilsammen. Fra nu af blev parfumen lavet af Frangipani, og træet blev opkaldt efter markisen.

Magiske virkninger

Essensen af denne duft er indbegrebet af guddommelig perfektion. Den kan bruges til meditation over perfekt kærlighed og perfekt tillid.

Den er et perfekt offer til guderne og giver duftvinger til dine bønner. Dens guddommelige duft kan inspirere til guddommelig velvilje og barmhjertighed.

Frangipani kan også bruges i begravelsesritualer. Den velsigner den afdødes sjæl og minder de efterladte om sjælens udødelige natur og dens lange rejse gennem livets mange cyklusser. Frangipani er perfekt til at velsigne en hellig forening eller håndfaste, for at påkalde den højeste form for åndelig og sensuel kærlighed.

Traditionel brug

Frangipani er især værdsat for sine følelsesmæssigt opløftende egenskaber. Den lindrer mange følelsesmæssige problemer og kan hjælpe dem, der arbejder med psykologiske blokeringer i forbindelse med kærlighed og seksuel tilfredsstillelse. Den kan bruges i aromaterapi-parfumer og hudplejepræparater for at give en smuk duft til dine blandinger.

Duft profil

En tropisk blomstret frugtagtig note med en citrusnuance. Fyldig, berusende og ekstremt sød aroma med behagelige jordagtige noter.

Mellem note

Hudpleje

Frangipani bruges næsten udelukkende i den eksklusive designerparfumeindustri på grund af dens unikke aroma, der er fængslende, dragende og sensuelt euforisk og har afrodisiakale egenskaber.

I hudpleje gør de antiinflammatoriske og antioxidative egenskaber ved Frangipani den til et fremragende valg i natcremer og lotions på grund af dens forebyggende virkning.

Den foretrækkes også for sin evne til at opretholde en afbalanceret fugtighed i huden og behandle infektioner, så man får en fejlfri og strålende hud.

Information

Dyrket efter økologiske forskrifter (ikke certificeret)

100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Indien

Latinske navne
Plumeria alba L

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 10 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Geraniol
Hydroxycitronellal
Benzyl alcohol
Benzyl salicylate
Citronellol
Eugenol
Limonene
Coumarin
Linalool
Citral

Referencer & dokumenter

CAS Number: 94350-02-4
EINECS Number: 305-220-3

Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top