,

Cassia olie økologisk

45,00 kr.180,00 kr.

Cassia æterisk olie er en af de mest universelt elskede æteriske olier. Dens aroma har længe været forbundet med tryghed og ro. Omvendt minder den energigivende “eufori” fra den æteriske olie lidt om at gå ind i et aromatisk bageri. Den kan være både opløftende og beroligende. Denne trøstende olie er krydret, pikant, sød og berusende.

Cassia har været brugt i tusindvis af år for sine mange sundhedsmæssige fordele. Det er en af de få æteriske olier, der er nævnt i Det Gamle Testamente, og den er kendt for sin umiskendelige duft og beroligende aromatiske egenskaber. Cassiabark, både i pulverform og som “pinde”, bruges som smagsgiver i konfekt, desserter, bagværk og kød; det indgår også i mange karryopskrifter.

Magiske virkninger

Olien giver et ekstra boost af energi til alt magisk arbejde og fokuserer sindet på den magiske intention. Den er fremragende at bruge til udrensninger og til at rense eller indvie det ceremonielle eller rituelle rum.

Den kan åbne psykiske kanaler og kan være nyttig til divination. Den indgår også ofte i kærlighedsfiltre og eliksirer for at tiltrække elskende. Som afrodisiakum kan den bruges i sexmagi eller tantrisk praksis. Kanel betragtes ofte som en "lykkeplante", der kan hjælpe med at fjerne energiblokeringer og dermed hjælpe udøveren med at komme i kontakt med den kosmiske strøm af indre opfindsomhed, velstand og rigdom.

Traditionel brug

Det er et godt åndedrætsmiddel, og når det kombineres med lavendel, hjælper det med at fremme en god og afslappende søvn. Cassia er også nyttig til at håndtere menstruationskramper og er også velkommen, når man ønsker at lindre hedeture.

Ud over at støtte en ung hud har Cassia vidunderlige aromaterapeutiske anvendelser og er kendt for at være jordforbindende og balancerende, hvilket gør den til en nyttig olie til meditation.

Omvendt minder den energigivende "eufori" fra den æteriske olie lidt om at gå ind i et aromatisk bageri. Det er også en god olie at sprede i de kolde måneder på grund af dens varmende egenskaber og krydrede duft.

Cassia kan også bruges til at inspirere sensuelle stemninger, da den har potente afrodisiakum-egenskaber.

Duft profil

Den dufter stærk, sød-aromatisk, krydret, varm, kanel, harpiksagtig-balsamisk. Den dufter af østens mystik.

Base til mellem note

Hudpleje

Cassia har en særlig evne til at hele huden og reparerer traumer og forynger ansigt og krop. Denne æteriske olie toner og opstrammer huden og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker.

Cassia normaliserer hudens naturlige olier, formindsker porerne og understøtter dyb afbalancering. Denne æteriske olie hjælper også med at reducere tilstedeværelsen af uønsket mikrobiel aktivitet.
Cassia er kendt for at være antiinflammatorisk og god til mindre sportsskader eller blå mærker og hudafskrabninger.

Bemærk at den bør maks bruges i en opløsning af 0.05%

Information


Økologisk
100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Dampdestilleret

Dele af planten brugt
Bark, blade og kviste

Oprindelse
Vietnam

Latinske navne
Cinnamomum cassia

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 7 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Cinnamal (Cinnamic aldehyde)
Coumarin
Cinnamyl alcohol
Benzyl benzoate
Eugenol
Isoeugenol
Limonene

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8007-80-5 ; 84961-46-6
FEMA Number: 2258
EINECS Number: 284-635-0
INCI Name : Cinnamomum Cassia Oil


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top