,

Boronia absolut olie

85,00 kr.1.180,00 kr.

Boronia Absolute, udvindes af de duftende bægerformede rødlilla blomster fra busken Boronia megastigma [familie: Rutaceae], der stammer fra det vestlige Australien. Med sin utroligt dragende, rige, blomsteragtige aroma med den naturlige grønne friskhed af cassis og undertoner af modnende hø bruges Boronia Absolute i vid udstrækning inden for parfumeri- og duftapplikationer.

Magiske virkninger

Boronias kraftige aroma rydder sindet og løfter ånden. Boronia hjælper dig med at blive nænsomt forbundet med dine følelser uden den overvældende forvirring, der nogle gange kan opstå.

Boronia er en vidunderlig olie til at meditere med, den centrerer din essens og hjælper med at sprede uønskede tanker fra dit sind, mens den blidt giver dig jordforbindelse.

Traditionel brug

Boronia absolute er en af de sjældne og dyre ingredienser, der udelukkende bruges i elite- og nicheparfumer.

Duft profil

Dens blomster er vidunderligt duftende, næsten magiske, og dens æteriske olie er meget værdsat i parfumeriet, da den synes at kombinere aromaerne fra den sjældne Farnese-akacie, violer og frugter: fersken, hindbær og abrikos. Mange bemærker antydninger af krydderier i duften, især anis.

Boronia Absolute er muligvis den eneste absolutte, der indeholder naturlige iononer, mest beta-ionon, men også mindre mængder alpha-ionon. På trods af det ret høje iononindhold er det violette træk i aromaen langt fra dominerende i aromaprofilen. Den har en utrolig smuk og udsøgt aroma, det er en af de mest eftertragtede dufte i verden, som man savler over, selv efter et stykke tid, hvor man har duftet til den på en duftstrimmel.

Mellem note

Hudpleje

Boronia Absolute indeholder naturlige iononer og bruges i førsteklasses blomsterparfumer og -baser. Den kan bruges til at bringe mange aspekter af en kompleks parfume ind i en mere harmonisk helhed og er også et værdsat fikseringsmiddel.

Den har også potente antioxidante, antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber, som forebygger og vender hudskader forårsaget af frie radikaler og er gavnlig til behandling af akne. Boronia Absolute kan også hjælpe med at lindre angst, irritabilitet og situationsbestemt depression og fungerer også som et naturligt søvnmiddel. Boronia Absolute er også et potent afrodisiakum, og den kan være nyttig i forbindelse med seksuel velvære.

Information

Denne olie er ikke dyrket, men fundet i den frie natur
Den kan derfor ikke certificeres som økologisk


100% Naturlig
100% Vegansk
Etisk & bæredygtigt høstet

Ekstrationsmetode
Organisk ekstration (Hexan fri)

Dele af planten brugt
Blomster

Oprindelse
Australien

Latinske navne
Boronia megastigma Nees

Sikkerhed

Indtag aldrig rene æteriske olier

Brug aldrig ufortyndet på huden

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr - mange dyr kan ikke tåle flere former for olier

Vær ekstra varsom ved brug af olie på et følsomt sted

Produktet er i sin rene form faremærket

Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Allergi

I Danmark er der regler for klassificering af deklarationspligtige parfumestoffer i kosmetiske produkter. Dette er en samling af 26 forskellige stoffer.

Parfumestofferne er naturlige bestanddele i nogle olier, og er derfor ikke indikation af urenheder i olien eller rester fra en eventuel ekstraktions proces.

Denne olie indeholder 3 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Limonene
Linalool
Anisyl alcohol (anise alcohol)

Referencer & dokumenter

CAS Number: 8053-33-6 ; 91771-36-7
FEMA Number: 2167
EINECS Number: 294-926-4


Download vores sikkerhedsdatablad her

Olie mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Indkøbskurv
Scroll to Top