Bærende

Viser alle 7 resultater

  • Baobab olie

    100,00 kr.1.410,00 kr.

    Baobabolie er koldpresset af frøene fra Adansonia digitata-frugttræerne, der vokser i Afrika. Baobabfrøene fjernes fra frugtskallen og den pulveragtige indre del, hvorefter de vaskes rene og tørres, inden de ekstraheres yderligere gennem koldpresning. Baobabtræet [Familie: Bombacaceae], der er kendt som en af verdens største sukkulente planter, er gennemsyret af et væld af storslåethed, legender og overtro, uanset hvor det forekommer i Afrika.

  • Havtorn olie økologisk

    150,00 kr.820,00 kr.

    Økologisk havtornolie er udvundet af det kødfulde frugtkød fra de syrlige, orange bær af Hippophae Rhamnoides, en tornet busk, der stammer fra de tempererede områder i Europa og de nordlige områder i Asien.

    Disse bær siges at være den største vegetabilske kilde til C-vitamin, E-vitamin, umættede fedtsyrer og essentielle aminosyrer sammen med betacaroten, som giver dem deres klare farve.

    Havtornolie er en nyttig og meget værdsat olie, der typisk bruges i hudpleje og kan påføres direkte på huden eller indgå i hudplejepræparater.

  • Hybenkerneolie økologisk

    100,00 kr.780,00 kr.

    Hybenkerneolie er koldpresset af frøene (hyben) fra busken Wild Rose (Rosa rubiginosa), der er mest almindelig i de sydlige Andesbjerge i Chile (Rosa Rubiginosa, Rosa Eglanteria og Rosa Mosqueta refererer alle til den samme olie, men den mere almindeligt tilgængelige Rosa Canina er lidt anderledes).

    Ren koldpresset hybenkerneolie har en jordagtig og skarp urtelignende aroma med en naturlig orange til rødlig farve og let tyktflydende konsistens.

  • Jojoba olie økologisk

    150,00 kr.570,00 kr.

    En frodig og helende olie, der beriger enhver olieblanding. Denne tørkeresistente plante er hjemmehørende i de tørre ørkener i det sydlige Arizona og Californien. Den har længe været brugt af Cahuilla-indianerne, der værdsatte den som en kilde til mad og medicin.

    Den er koldpresset af frøene fra busken Simmondsia chinensis, der er hjemmehørende i Sonoran-ørkenen i Arizona, det nordlige Mexico og det tørre Californien.Selvom det kaldes en olie, er jojoba faktisk en flydende plantevoks med bemærkelsesværdigt lignende egenskaber som vores huds eget sebum – det olieagtige sekret, som vores hud producerer for at beskytte sig selv.

    Med sin lyse gyldne farve og milde lugt har jojobaolie en holdbarhed og molekylær stabilitet, der er betydeligt højere end de fleste andre olier (20+ år).

  • Marula olie

    90,00 kr.380,00 kr.

    Marulaolie udvindes af kernerne (nødderne) fra frugterne af de vildtvoksende Sclerocarya birrea-træer, der vokser i de mest uberørte og åbne skovområder i Afrika syd for Sahara.

    Marula-olien har fået tilnavne som “ungdommens eliksir” og “den afrikanske skønhedshemmelighed” og har længe været værdsat af de sydafrikanske kvinder, som bruger den til forskellige kosmetiske formål for naturligt at blødgøre, nære og revitalisere deres hud og for at fremme hårvækst.

  • Ristet kaffebønne olie økologisk

    40,00 kr.610,00 kr.

    Økologisk kaffebønneolie fremstilles ved koldpresning af de ristede bønner (frø) fra Coffea arabia-planten og har en rig, ristet/brygget kaffeduft.

    Kaffeplanter er hjemmehørende i de tropiske regioner i Sydamerika, Asien og Afrika. Planten er en lille busk, der typisk bliver 3-4 meter høj.

    Kaffebønneolie blev brugt som skønhedsbehandling i århundreder af kvinder i Brasilien og bliver stadig mere populær i den kosmetiske industri for at hjælpe med at stoppe de synlige tegn på aldring.

  • Sortkommen olie / Nigellafrøolie økologisk

    340,00 kr.2.100,00 kr.

    Sort spidskommenolie, også kaldet Kalonji eller Nigella Frø er koldpresset af frøene fra den blomstrende Nigella sativa, en lægeplante, der stammer fra det sydvestlige Asien og Middelhavsområdet.

    Frøene har været brugt i mange århundreder til behandling af mange sygdomme hos mennesker og blev endda fundet i den egyptiske farao Tutankhamons grav.

Indkøbskurv
Scroll to Top