Lidt om mig

 

Min rejse ind i den spirituelle verden, startede da jeg blev født. Her voksede jeg op i en verden, som var svær at forstå og fuld af udfordringer. Jeg husker at jeg aldrig følte jeg hørte til nogen steder, en følelse af at der var meget mere, end den begrænsende måde, at andre mennesker fortolkede livet på.

Min barndom og mit yngre liv, var på ingen måde en let rejse. Jeg var meget misforstået og allerede fra tidlig skolegang, kæmpede jeg med invaliderende søvn problemer, som jeg nu ved også havde noget med at gøre – at jeg ikke ønskede at være her.

Det var en kamp som dominerede mit liv fra ganske ung, helt op til mit voksne liv. En tilstand hvor jeg op til 100 gange om dagen, svævede ind og ud af denne bevidsthed og en drømmeverden af kæmpe dimensioner. Det var en tid hvor jeg ikke kunne holde mig vågen i skolen, var fuldstændig energi drænet og følte at hver dag var en udmattelse.

Op igennem min opvækst har jeg altid søgt en intens tilgang til livet, som har fået mig ud på mange omveje, smagt mange sandheder og ikke mindst gjort at jeg har lært en anden måde at se verden på.

I 2015 var der en del i mig som begyndte at modne, og jeg begyndte at søge et svar på et dybere plan, om noget som for mig på det tidspunkt, stadig var et mysterium.

Et fænomen som jeg dagligt oplevede, var en intens energetisk fornemmelse som skød op igennem min rygrad og op i hovedet, en intens følelse af opslugt ekstase. Følelsen kom når jeg lyttede til musik eller havde dybere samtaler.

Der var endnu på dette tidspunkt ikke lykkedes at finde et svar, men det var i dette år hvor jeg fandt et ord, som ledte mig på sporet af min sande spirituelle retning i livet.

Ordet var Kundalini.

Mange forbinder kundalini med noget farligt og mystisk. Jeg vidste at jeg var nødt til at gå dybere i forståelsen om hvad det var, da dens symptomer i særdeleshed beskrev mine sensoriske oplevelser på et dybt plan.

På det tidspunkt var der ikke meget hjælp at hente og efter meget research, besluttede jeg mig for at starte på et kundalini yoga hold – for de måtte da have et svar.

Jeg fandt dog at min yoga lærer ikke vidste noget som kundalini, på trods af at hun underviste i kundalini yoga. Jeg husker at være meget skuffet da jeg gik derfra.

Lidt slukøret valgte jeg herefter at gå en anden retning. Jeg fandt en spirituel gruppe på facebook og opsøgte et møde, med en person som fortalte om en spirituel mester uddannelse.

Det var her at min fordybelse af min egen spirituelle forståelse virkelig blomstrede og jeg sagde ja til rejsen.

Hen i mod slutningen af mit forløb i 2018, blev jeg anbefalet at købe en krystal hos Sophia Ayoanna. Det var et møde som var arrangeret fra det højeste sted, et magisk og helt udefinerbart møde, som affødte at vi kort efter var sammen.

Vi er tvillingeflammer og noget større, som havde fundet hinanden.

Efter mit forløb hos min læremester afsluttede, smed jeg alt jeg havde lært i skraldespanden. Jeg fandt ud af at det ikke var min vej eller sandhed som jeg arbejde med.

Med Sophia som min flamme, blev der skabt sjæls alkymi på det højeste plan. Hver dag var en indsigtsfuld og sjæls fornyende rejse, hvor at mine sandheder konstant blev testet og formet.

I de år jeg nu har været sammen med Sophia, har jeg været igennem de mørkeste afkroge af mit sind, ånd og sjæl. Jeg har set de største følelser i øjnene, belyst mit indre mørke og bragt lys til de aspekter som jeg indtil nu er klar til.

Jeg ved at min rejse kun lige er begyndt – i dette liv. Da jeg ved at min sjæl har så meget mere, som blot venter på at udfolde sig i livet som stadig er.

Da jeg mødte Sophia, havde hun allerede for flere år tilbage, taget en uddannelse som shaman af ny tid. Dette udviklingsforløb har hun senere oplært mig i, men med hendes sandhed og fortolkning af den måde hun arbejder på og ser verden.

Det er især igennem dette udviklingsforløb og træning som shaman, at jeg fik vakt mine egne evner, sandheder og formål til live. Det var her at jeg fandt en dybere sandhed og forståelse af den jeg er og det jeg er kommet her for.

Jeg ved naturligvis ikke mit fulde billede endnu, da mit livs formål ændrer sig i takt med det jeg er klar til. Men jeg ved at jeg er tættere på mit sjæls kald end nogensinde før og at jeg igennem den dybe transformation, kan hjælpe andre med at finde lyset og retningen på deres egen rejse.

Indkøbskurv
Scroll to Top