Find dit kraftdyr

Er du i tvivl om hvilket kraftdyr du har tæt på dig? Så kan jeg hjælpe dig med at spørge på dine veje og stille skarpt ind på den eller de kraftdyr som lige nu er med på din sjæls rejse.

Kraftdyr er noget som alle sjæle har med sig, men de fleste er bare ikke klar over at de altid står ved deres side.

Alle sjæle har et primært kraftdyr som er med en igennem hele livet. Jeg føler at dette kraftdyr er permanent, da det matcher de livs lektioner som den kan støtte dig i at lære i dette liv.

De fleste sjæle har dog flere kraftdyr med sig, som både støtter en fra gamle liv, men også kommer til en i dette liv, for at kunne komme igennem tunge perioder af ens liv.

Hvis man dog arbejder med sin sjæl og ånd, vil man med tiden kunne forbinde sig og kalde flere kraftdyr ind, som vil støtte en på sin videre rejse.

Før i tiden var shamaner bange for at dele sin viden om hvilket kraftdyr man havde, da de frygtede at ens kraftdyr kunne tages fra en og eller misbruges mod en.

Jeg har selv været inde i liv, hvor jeg har set at det har fundet sted. Men det er på ingen måde noget man skal frygte i dette liv – det hørte en gammel tid til.

Kraftdyr kommer i alle afskygninger, store som små. De kommer i form af de dyr vi kender fra Jorden, men også i form af fabeldyr og væsener som bedst kan beskrives, som noget der kommer fra stjernerne.

At forbinde sig med sit kraftdyr er en powerfuld ting, som gør at man med større lethed kan arbejde og transformere energier, i og omkring sig.

Kraftdyr kan hente nøgler, viden, sjælsdele, accept og forståelse. De kan bevæge sig i steder, bevidstheder og verdener som man ikke selv er i stand til.

De er i stand til at dele deres kraft med dig, at lade dig  blive fyldt op med det du har brug for i svære tider, eller når du virkelig skal tage mod til dig.

De er eminente til at beskytte, rense og løfte din energi.

Ønsker du hjælp til at finde dit kraftdyr?

Jeg kan med hjælp fra mine guider, tune ind på hvilket kraftdyr som følger dig lige nu.

Jeg tager 250 kr for at hjælpe dig med at finde dit kraftdyr.
Indkøbskurv
Scroll to Top