Essensduft

Denne essensduft er til dig, som ønsker en unik måde at arbejde med din krop, sjæl og ånd.

Essensduften er et meget powerfuldt redskab til dyb healing, forløsning af følelser og traumer fra dette og gamle liv.

Essensduften hjælper dig med at blive hel, da den drager alle de aspekter af dig ind, som du måtte være klar til at integrere i det tempo, som du er klar til.

Essensduften kan også bruges med intention om at fjerne blokeringer, ubalancer og stagnerede energier.

Den gør din kerne hel, så du står fuldt forankret i den livsopgave, som du er kommet her for at føre ud i livet.

En essensduft er en blanding af æteriske olier, som er nøje udvalgt til at arbejde med din sjæl, som skaber en harmonisk og symfonisk energetisk støtte, til hvor og hvad du end måtte have brug for det.

Jeg har efterhånden brygget mange af disse essensdufte og hvad jeg finder mest fascinerende er at det aldrig er den samme formular. De rer stor forskel på hvor mange olier der skal blandes, typerne og ikke mindst den enkelte olies doserings forhold.

Fælles er dog dens funktion og brug til den enkelte sjæl.

En essensduft kommer i en 5ml glas flaske, hvor at olierne er blandet sammen. Ved første øjekast ligner det knap at der er noget olie i flasken. Men det er ikke mængden af olien, som i de fleste tilfælde er 10-15 dråber. Men til gengæld dens evne til at skabe energetiske forandringer, når du dufter til den.

Olien må aldrig bruges direkte på huden, da det er rene olier.

Den må kun bruges til at dufte til, og jeg anbefaler at man bruger minimum 3 gange om dagen, hvor man trækker vejret ind dybt med dens healende kraft.

Hvis der er ønske om det, så kan jeg lave en roll on, hvor at jeg optynder blandingen i jojoba olie, hvor at du på denne måde kan smøre den på huden og integrere dig dybere med den.

Olien i flasken kan holde sig i flere år, da den på ingen måde forgår – tværtimod bliver den blot stærkere.

Til alle mine healinger – fjern som fysisk, bruger jeg selv essens dufte. Forskellen er dog at der bruger jeg en kasse med mange dufte, som er indviet til at heale og forløse på traumer og sår i sjæl samt ånd.

Du kan også købe disse duftkasser på min hjemmeside, hvor jeg både har en til personlig brug og en jeg anbefaler at bruge hvis man er behandler.

Når jeg har blandet olierne, så indvier jeg den personligt til dig og den rejse, som du er på.

Jeg indvier olierne til at åbne op for dine talenter, evner, kræfter og visdom.

Jeg indvier den til at rense dig, opløfte dig, belyse dig og sætte dig fri af alt, som er unødvendigt.

Jeg indvier den til på magisk vis at arbejde med din krop, sjæl og ånd.

Jeg indvier den til at samarbejde med dine guider, kraftdyr, engle og andre kræfter i Universet, som ønsker at støtte dig på din rejse.

Måden at bruge essensduften på er, at du skruer låget af og trækker duften ind i kroppen via dit åndedrag. Dit åndedrage drager din ånd og sjæl ind i kroppen og forløser sammen med duften på et dybt plan uden behov for andet end at sige ja i hjertet til den forløsning, som duften igangsætter.

Essenduften er skabt til at støtte dig her og nu, og du vil derfor mærke at efter 2-3 måneder, så har den gjort det den skal. Her kan du så få lavet en ny essensduft, som hjælper dig med at omfavne det næste skridt på din rejse.

Føler du dig draget af en essensduft?

Prisen for en essensduft er 125 kr + porto
Indkøbskurv
Scroll to Top